Pancreasdag

Registreren

Met deze wizard registreert u zich aan voor Pancreasdag op 17 november 2023.

Door uzelf aan te melden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden registratie. U verplicht zich tot het voldoen van het inschrijfgeld.

Op de volgende pagina kunt u uw gegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw registratie en de factuur. 

De betaling van het deelnamegeld dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL56 KNAB 0731 9705 00 t.n.v. Margreet van Roest organiseert en regelt vof o.v.v. het factuurnummer.

 

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan een mail op info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail. S.V.P. NIET DUBBEL REGISTREREN !!!

 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als Longarts of Longarts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.
! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als KNO arts of KNO arts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.

Indien u niet over een BIG-nummer beschikt, voer dan 0 in.

Factuurgegevens

Alleen invullen indien factuurgegevens op een andere tenaamstelling moeten dan uw persoonsgegevens

Werkadres

Bijzonderheden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van info rondom dit symposium, (geaccrediteerde) nascholingen, studies, gratis productmaterialen en ontwikkelingen binnen uw vakgebied?

Ik ga ermee akkoord dat Viatris Inc., haar gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen ("Viatris") mijn persoonsgegevens mogen gebruiken om te communiceren en mij te voorzien van informatie rondom dit vakgebied.
Ik begrijp en erken dat alle informatie die door Viatris wordt verwerkt, wordt behandeld in overeenstemming met de lokale privacywetten en kan worden vastgelegd en verwerkt in landen buiten het rechtsgebied waarin deze is verzameld.
Ik begrijp dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken. Het intrekken van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van toestemming vóór de intrekking.

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.